Echipamente electroalimentare: grupuri electrogene, UPS-uri indoor si outdoor, redresoare, invertoare, stabilizatoare

Mentenanta la client

Specialistii GES SERVICE elaboreaza programe de mentenanta preventiva a echipamentelor de electroalimentare aflate in proprietatea clientilor indiferent de tipul echipamentului, de modelul constructiv sau de producator.

Programele de mentenanta preventiva sunt elaborate in concordanta cu recomandarile producatorilor tinand cont si de experienta noastra referitoare la comportarea in exploatare a diferitelor tipuri de echipamente.

Respectarea programului de menetenanta preventiva contribuie la cresterea duratei de buna functionare si poate preveni eventuale defecte majore.

In situatiile in care, in timpul exploatarii, apar avarii accidentale cauzate de exploatarea necorespunzatoare sau de uzura componentelor este necesara interventia tehnicienilor pentru repunerea in functiune a echipamentului.

Echipele noastre mobile de tehnicieni si ingineri amplasate strategic pe intreg teritoriul tarii intervin in cel mai scurt timp posibil in orice zona geografica, in orice conditii meteo, in timpul programului si in afara lui conform SLA agreat cu beneficiarul.

Echipele de service mobile au dotarea completa necesara interventiilor pe teren: scule pentru interventii electrice si mecanice, aparate de diagnoza, masura si control, testre diverse, etc.

In functie de natura si locatia echipamentului asupra caruia este necesara interventia, ne deplasam cu mijloacele de transport adecvate urgentei si conditiilor meteo: autoutilitare 4×4, autoturisme, motociclete, salupe rapide, elicoptere, precum si mujloace de transport personal si materiale capabile sa se deplaseze in zone izolate fara drumuri de acces.

Mentenanta in atelier

Echipamentele care nu pot fi depanate la fata locului sunt transportate in vederea repararii in ateliere proprii aflate la sediul companiei noastre.

Pentru aplicatii critice asiguram continuitatea electroalimentarii consumatorilor clientilor nostri punand la dispozitie echipamente similare pe perioada reparatiei celor defecte.

Toate lucrarile de mentenanta preventiva sau corectiva sunt executate in conformitate cu reglementarile in vigoare si beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatiilor electrice

Cu ajutorul echipelor de service mobile asiguram mentenanta preventiva si corectiva pentru instalatiile electrice de joasa tensiune, interioare si exterioare, monofazate si trifazate.

In functie de caracteristicile instalatiilor electrice existente elaboram impreuna cu clientii nostri programele de mentenanta preventiva luand in considerare si importanta consumatorilor deserviti-aplicatii critice sau non-critice.

Programul de mentenanta preventiva consta in inspectii, verificari si masuratori periodice ale parametrilor instalatiilor electrice si verificari functionale ale aparatajului electric.

De asemenea, in cadrul mentenantei preventive efectuam incercarile si verificarile periodice obligatorii conform reglementarilor in vigoare: verificarea sistemului electric de semnalizare luminoasa pentru situatii de urgenta, verificarea instalatiilor de legare la pamanat, precum si a instalatiilor de protectie la trasnet.

Serviciile de mentenanta corectiva oferite de compania noastra constau in remedierea avariilor accidentale aparute in instalatiile electrice interioare sau exterioare, precum si in panourile de distributie si automatizare.

Indiferent de complexitatea situatiei gasim intodeauna solutii profesionale de remediere rapida a oricarei defectiuni.

Toate lucrarile de mentenanta preventiva sau corectiva sunt executate in conformitate cu reglementarile in vigoare si beneficiaza de garantie.