In conditiile actuale de avans tehnologic rapid si digitalizare, existenta unui sistem performant de electroalimentare de siguranta poate reduce la minim pierderile cauzate de intreruperea activitatii sau  defectarea echipamentelor  cauzate de fluctuatiile si caderile de  scurta sau lunga durata ale retelei.

In situatiile in care Sistemul National de Distributie nu asigura furnizarea energiei electrice in parametri optimi, cat si in cazul aplicatiilor critice unde este vitala alimentarea cu energie electrica sigura, neintreruptibila si de calitate, va oferim solutii complete si integrate de backup.

Avem experienta bogata in implementarea celor mai potrivite sisteme de electroalimentare cu aplicatii in diverse industrii: telefonie mobila, banking, media, retele de magazine, centre de stocare date, spitale, productie industriala, companii si institutii strategice de stat, aplicatii militare.

Avem expertiza, resursele materiale, umane si logistica necesara sa sustinem proiecte deosebite de la faza de consultanta specializata, pana la furnizarea echipamentelor, instalare, service si mentenanta.

Distributia strategica a echipelor noastre de tehnicieni si ingineri ne permite asigurarea unor servicii rapide si de calitate la nivel national.

In functie de necesitatile clientilor in sistemele de electroalimentare putem integra atat echipamente conventionale, cat si echipamente care folosesc energii regenerabile, sau sisteme hibride:

 • Grupuri electrogene diesel sau pe benzina, trifazate sau monofazate, cu pornire automata sau manuala, intre 2kVA  si 3000 kVA
 • Grupurile electrogene pot fi  carcasate si insonorizate pentru instalare la exterior, necarcasate pentru instalare in interiorul cladirilor, in shelter pentru o mai mare siguranta la efractie sau grupuri mobile
 • Automate programabile cu soft dedicat aplicatiei
 • Panouri de distributie, automatizare, comanda, monitorizare si control de la distanta (remote)
 • Panouri AAR (anclansarea automata a rezervei)
 • Surse neintreruptibile tip UPS, stabilizatoare de tensiune, redresoare, invertoare, sisteme static switch, baterii
 • Panouri fotovoltaice impreuna cu toate sistemele necesare captarii energiei solare

Alte servicii conexe:

 • Instalare grupuri electrogene pe remorci tractabile care pot fi inmatriculate pentru a circula pe drumurile publice.
 • Executie si montaj rezervoare suplimentare de combustibil sub sasiul grupurilor in scopul cresterii autonomiei de functionare.
 • Executie si montaj sisteme de ventilatie si atenuatoare  de zgomot pentru grupurile electrogene instalate in incinta cladirilor.
 • Constructii si confectii metalice aferente

Toate echipamentele  furnizate de compania noastra, instalatiile, panourile electrice si de automatizari beneficiaza de service in perioada de garantie si post garantie in conformitate cu recomandarile producatorului si normativele in vigoare

Energie alternativa

Domeniile de aplicare a solutiilor de electroalimentare din surse regenerabile sunt extrem de diverse, fie ca vorbim de sisteme fotovoltaice, eoliene sau hibride.

Principalele avantaje ale acestor sisteme sunt costurile reduse de producere a energiei, reducerea semnificativa a dependentei fata de Sistemul National de Distributie si posibilitatea instalarii in zone greu accesibile si neracordate la reteaua nationala.

Sistemele de electroalimentare fotovoltaice si eoliene pot fi independente sau racordate la sistemul energetic national valorificand astfel surplusul de energie produsa.

Pentru aplicatii critice in locatii izolate sau neracordate la retea GES SERVICE ofera consultanta, proiectare, instalare service si mentenanta pentru sisteme integrate de electroalimentare neintreruptibila care folosesc ca sursa principala energia solara sau eoliana si grupuri electrogene de backup pentru asigurarea alimentarii cand conditiile meteo sunt nefavorabile.

Transporturi speciale

In cele mai multe situatii este vital ca echipamentele de electroalimentare sau piesele de schimb pentru acestea sa ajunga la timp  in locuri greu accesibile, fara drumuri de acces, sau in conditii meteo extreme.

Indiferent de complexitatea situatiei  gasim intotdeauna solutii pentru transportul echipamentelor si a tehnicienilor  acolo unde clientii nostri au avut nevoie.

Deseori apelam la mijloace de transport mai putin conventionale, transportam  pe calea aerului, off road, sau pe apa si ajungem intotdeauna in timp util, atat in locatiile din varful muntilor, cat si la cele din Delta Dunarii.