GES Service detine resursele materiale, financiare si umane necesare sustinerii proiectelor livrate „la cheie”.

La sediul companiei exista dotarile necesare pentru realizarea lucrarilor de reparatii pentru diverse tipuri de echipamente electrice, precum si confectii metalice si prelucari prin aschiere:

Atelier reparatii grupuri electrogene  dotat cu scule si dispozitive profesionale necesare repararii diverselor tipuri de grupuri electrogene, indiferent de producator.

Atelier reparatii UPS-uri, redresoare, invertoare, echipat cu tehnologia necesara diagnosticarii si repararii oricarui model de echipament.

Atelier echipare tablouri de distributie, automatizare, comanda si control, sisteme AAR (anclansare automata a rezervei), cu posibilitatea monitorizarii de la distanta, pentru aplicatii industriale si rezidentiale.

Atelier confectii metalice si prelucrari prin aschiere: strunjire, frezare, rectificare, roluire, filetare, debitare, indoire, sudura electrica si in argon, taiere cu plasma, presare-depresare hidraulica.

Departamentul Logistica  dispune de spatii de depozitare, autoturisme, autoutilitare, ateliere mobile de service pentru interventie rapida in orice tip de locatie, cu acces dificil sau in conditii deosebite.

Centru de stocare date, constructie tip bunker subteran amplasat la sediu companiei in zona cu risc seismic foarte scazut, ofera siguranta ridicata pentru date si echipamente.

Sistem de electroalimentare in regim redundant cu arhitectura 2N: post transformare propriu, grupuri electrogene Diesel pentru alimentarea de siguranta, surse de alimentare continua tip UPS, tablouri electrice cu sisteme automate de transfer al sarcinii.

Solutii de comunicare garantate si redundante prin intermediul conexiunilor de fibra optica si radio.