Cu o vasta experienta in utilizarea tehnologiilor moderne compania noastra ofera servicii de consultanta specializata, proiectare, executie, verificari, service si mentenanta in domeniul instalatiilor electrice si de automatizari pentru joasa si medie tensiune si pentru orice puteri.

Fie ca se doreste o instalatie electrica noua, modernizarea celei existente, sau este necesar un upgrade de putere, identificam intotdeauna solutia optima, performanta si sigura in exploatare in concordanta cu necesitatile clientului si respectand cu strictete normele si standardele in vigoare.

Consiliem, intelegem si satisfacem exigentele clientilor nostri la fiecare executie si punere in functiune a  instalatiilor electrice moderne, conforme si adaptabile pentru extinderi viitoare:

  • Sisteme de electroalimentare neintreruptibila si pentru aplicatii critice
  • Instalatii industriale de automatizare, monitorizare, comanda si control
  • Posturi de transformare cu tensiunea nominala max 20 kV
  • Bransamente aeriene si subterane de joasa si medie tensiune
  • Instalatii de legare la pamant, instalatii de protectie la trasnet, instalatii de protectie la supratensiuni
  • Instalatii de compensare a factorului de putere
  • Instalatii de forta, de curenti slabi si cablare structurata
  • Instalatii electrice interioare si exterioare, civile si industriale, monofazate si trifazate

Calitatea energiei

Calitatea necorespunzatoare a energiei electrice afecteaza semnificativ performantele echipamentelor si a instalatiilor electrice si poate duce chiar la defectarea iremediabila a acestora.

Scopul analizei calitatii energiei este de a pune in evidenta cauzele aparitiei disfunctionalitatilor in instalatiile clientului.

Fluctuatiile de tensiune din Sistemul National de Distributie genereaza probleme majore in exploatarea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Avem expertiza in  analiza calitatii energiei electrice de joasa si medie tensiune. In urma masuratorilor parametrilor de calitate, interpretam rezultatele inregistrate, intocmim rapoarte insotite de diagramele eliberate de aparatele de masura si emitem ipoteze si recomandari de remediere a eventualelor defecte.